Termeni si conditii

1. Identitatea si datele de contact ale operatorului

Proprietarul site-ului www.mobproiect.ro („Site-ul”) este societatea  SC LIMITLESS MOB S.R.L., cu sediul in Comuna Roseti, Sat Roseti, Strada C.A. Rosetti 194, Camera 3, judetul Calarasi, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J51/203/2023, cod unic de inregistrare 47819843, in calitate de operator (“Operatorul”).

Site-ul este accesibil publicului larg pentru informare cu privire la serviciile si evenimentele societatii.

MOBPROIECT respecta dreptul la intimitate al persoanelor care viziteaza site-ul nostru si comunica cu noi pe cale electronica. Atunci cand interactionati cu noi, exista posibilitatea sa ne furnizati informatii care sa ne ajute sa va identificam (de ex. nume, e-mail, adresa, numar de telefon). Aceste informatii sunt cunoscute sub denumirea de "date personale".

2. Acceptarea conditiilor

Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si de utilizare detaliate mai jos ("Conditii generale"), precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile.

Atunci cand accesati site-ul, cand il parcurgeti si il utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu MOBPROIECT.

3. Serviciile

Toate serviciile prezentate pe site-ul Operatorului sunt afisate cu caracter informativ – detaliile serviciilor prestate vor fi stabilite prin contact direct cu clientii - unele servicii astfel negociate pot avea caracteristici diferite. Pozele au caracter pur decorativ.

Unele servicii s-ar putea sa nu fie disponibile, de la caz la caz. Operatorul va confirma disponibilitatea unor servicii la momentul preluarii solicitarii unui utilizator.

4. Drepturile de folosinta a continutului acestui site web

Informatiile de pe acest site sunt protejate conform legislatiei in vigoare. Scopul lor il reprezinta informarea publicului. Este interzisa preluarea continutului site-ului in orice scop.

In lipsa unui acord scris din partea mobproiect.ro respectiv a LIMITLESS MOB S.R.L., puteti prelua maxim 200 de caractere din paginile acestui site daca precizati sursa si daca inserati vizibil link-ul articolului sau al paginii sursa.

5. Neangajarea raspunderii

MOBPROIECT nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.

MOBPROIECT nu garanteaza in nici un fel acuratetea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest site.

MOBPROIECT nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obtine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui site si nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site.

MOBPROIECT nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul niciunui material prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ, si nu in scop commercial.

6. Reguli generale

Orice utilizator care viziteaza acest site o face pe propria raspundere. Materialele si informatiile continute in acest site sunt furnizate in scop de informare generala, nefiind insotite de nici un fel de garantii, explicite sau implicite.

7. Informatii suplimentare

Operatorul se va stradui sa puna la dispozitie informatii suplimentare utilizatorilor privind serviciile afisate pe Site, insa nu are obligatia de a raspunde tuturor solicitarilor.

8. Proprietatea intelectuala

Continutul Site-ului, incluzand dar nelimitand-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Operatorului daca nu apartin altor titulari de drepturi, Operatorului si/sau acestora din urma fiindu-le rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare) ("Proprietatea Intelectuala").

Operatorul isi rezerva toate drepturile privind Proprietatea Intelectuala iar vizitatorilor Site-ului nu le este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui element al Proprietatii Intelectuale.

9. Modificari ale documentului

Aceste Conditii Generale sunt actualizate periodic; ori de cate Operatorul va face o modificare, o va afisa pe Site.

Data ultimei actualizari: Aprilie 2023.

Vreti sa va (re)mobilati locuinta?

Haideti sa discutam despre proiectul dvs.!

Date Identificare

MOBPROIECT - Mobila la comanda Bucuresti, Ilfov & Calarasi

S.C. LIMITLESS MOB S.R.L.
CUI: 47819843
Reg. Com.: J51/203/2023

Ne gasiti si aici