Serviciile Noastre

Ce facem pentru dvs.

Consultanta Gratuita

Suntem la un telefon sau click distanta pe Facebook si WhatsApp pentru orice intrebare sau nelamurire. Va oferim gratuit asistenta pas cu pas. Alegem impreuna modelele, discutam despre materiale, stabilim termenele de executie si pretul. Si-apoi nu ne oprim pana nu cream pentru dumneavoastra mobilierul pe care vi l-ati dorit.

Proiectare Gratuita

Va ascultam, analizam modelele propuse de dumneavoastra si va dam feedback, dar va expunem si ideile noastre de design. Alegerea finala va apartine, iar apoi va rugam sa lasati totul in grija noastra.

Masurare Gratuita

Pentru a realiza un mobilier care sa se potriveasca suprafetei goale, venim acolo si realizam masuratori precise. Facem asta ca sa ne asiguram ca nu ne scapa niciun centimetru, iar piesele de mobilier se vor imbina si aseza in spatiul dumneavoastra ca intr-un puzzle. Adica perfect. 

Montaj Gratuit

Cand suntem pregatiti sa transformam spatiul dumneavoastra, sa-i dam culoare si viata, va anuntam. Ca sa va gasim acasa si sa montam piesele de mobilier exact cum am vorbit. In siguranta si fara costuri suplimentare.

Transport Gratuit

Transportul mobilierului il asiguram noi in Bucuresti si Ilfov. Pentru restul zonelor tarii cautam cele mai avantajoase solutii pentru dumneavoastra, in termeni de calitate si costuri. Si, fiindca pretuim ceea ce iese din mainile noastre, impachetam cu atentie si grija fiecare piesa de mobilier. Asa ne asiguram ca ajunge in cea mai buna stare la destinatie.

Garantia Calitatii

Stim cum lucram si suntem mereu atenti cand ne alegem materialele. De aceea, va asiguram de calitatea produselor noastre. Cum? Va oferim o garantie extinsa de 36 de luni de la montaj.