De la idee la montaj

Pasii de Lucru

Am ajuns si aici! Suntem gata sa incepem treaba, dar mai intai sa va aratam care sunt pasii parteneriatului nostru. Pornim de la incredere si transparenta, nu-i asa? Si noi speram ca, la final, sa va lasam muti de uimire si satisfactie. 

1. Ne cereti, va oferim 

Ne-ati vazut si ne-ati placut online? Ne bucuram tare mult. Atunci putem trece la primul pas al noii noastre relatii. Ne trimiteti releveul camerei pe care va doriti sa o mobilati si cateva imagini ale spatiului gol. Sigur aveti un telefon cu camera foto, asa ca nu ar trebui sa va ia mult timp sa faceti aceasta operatiune.

Revenim noi cu o oferta de pret in aproximativ 2-3 zile lucratoare. Nu am fi sinceri daca nu am spune si ca, pentru a va oferi o cotatie cat mai buna, va trebui sa va mai intrebam cate ceva. Vrem sa fim siguri ca nu omitem nimic in calculele noastre.

2. Prima intalnire, sa ne cunoastem

Daca oferta noastra ne-a pus intr-o lumina care ne avantajeaza, vrem sa ne cunoastem mai bine. Venim noi la dumneavoastra, ne aratati spatiul si putem executa masurarea lui in cel mai mic detaliu. Ne deplasam echipati cu mostre, cataloage si fotografii din portofoliul nostru.

La finalul primei noastre vizite, veti avea o imagine completa asupra mobilierului pe care vi-l doriti. Iar noi vom identifica toate detaliile ce fac posibila realizarea exceptionala a fiecarei piese.

3. Oficializam relatia de parteneriat

Dupa ce ne-am cunoscut si am stabilit ca exista chimie, revedem cu atentie toate detaliile si intocmim contractul. La semnare, achitati 40% din valoarea proiectului, iar diferenta de 60% o vom primi in ziua montajului. 

4. Gata, trecem la treaba

3 zile vom sta, pentru a fi siguri ca nu va razganditi. 3 zile de la intalnirea noastra aveti timp sa va schimbati decizia. Noi speram ca nu vom primi niciun telefon care incepe cu "Ne pare rau, dar ne-am mai gandit..." si vom face acest proiect pentru dumneavoastra.

Sunteti nerabdatori sa vedeti rezultatul final? Si noi. Stim ca va iesi totul bine si estimam ca putem finaliza comanda undeva intre 20 si 30 de zile lucratoare, de la momentul achitarii facturii de avans.

5. Venim din nou in vizita

Ziua bucuriei este aici! Va livram mobilierul executat pe comanda si incepem montajul lui, cu migala si atentie. De aceea este posibil sa venim in vizita de mai multe ori, in functie de anvergura lucrarii si de caracteristicile speciale de montaj.

Trimitem meseriasii nostri, care sunt Jedi intr-ale montajului, astfel incat spatiul dumneavoastra sa capete forma dorita. Cu toate piesele, chiar si cele mai neobisnuite, potrivite la fix pentru a va statisface cele mai sofisticate idei.  

6. Revenim negresit, daca apar mici neconcordante

Se intampla foarte rar sa apara la montaj mici erori sau nepotriviri in spatiu. Nu suntem roboti, ci oameni, chiar daca suntem profesionisti. Dar nu lasam nimic neterminat si nefinisat, remediem orice problema intervine. In cel mai scurt timp posibil.

7. Parteneriatul nostru a luat sfarsit

Mobilierul dorit este gata. Am promis ca facem tot posibilul sa fiti incantati in momentul in care va fi montat. Ne-am tinut de cuvant pentru ca ne plac povestile cu clienti multumiti, care isi duc confortabil viata folosind mobilierul MOBPROIECT!

Cereti o cotatie

Socitati o oferta pentru proiectul dvs. completand formularul de mai jos si vom reveni cu o cotatie in aproximativ 2-3 zile lucratoare. In cazul in care, doriti sa primiti o oferta mai rapede, cereti o cotatie pe Facebook sau WhatsApp, apasand pe link-uri sau butoanele disponibile pe pagina si vom raspunde in cel mai scurt timp. Nu uitati ca, indiferent de varianta pe care o alegeti este necesar sa ne trimiteti cat mai multe informatii despre proiect.

Drag and drop files here or Browse
Puteti adauga 10 fisiere .pdf, .jpg, .jpeg & .png cu dimeniunea de maxim 2 MB fiecare.

Vreti sa va (re)mobilati locuinta?

Haideti sa discutam despre proiectul dvs.!

Date Identificare

MOBPROIECT - Mobila la comanda Bucuresti, Ilfov & Calarasi

S.C. LIMITLESS MOB S.R.L.
CUI: 47819843
Reg. Com.: J51/203/2023

Ne gasiti si aici