Cateva Articole utile

Blogul Nostru

De ce sa alegeti mobila la comanda pentru casa voastra

De ce sa alegeti mobila la comanda pentru casa voastra

Poate dureaza mai mult sa va amenajati casa cu mobila la comanda, dar, daca aveti timp si rabdare, se poate dovedi solutia cea mai buna pentru transformarea casei voastre. Mobilierul joaca adesea un rol esential nu doar in decorarea casei, ci si in imbunatatirea functionalitatii acesteia. Merita mentionat faptul ca tot ceea ce contine casa voastra, fiecare element de mobilier, decoratiune si culoare, reflecta personalitatea si stilul vostru. 

In societatea noastra, multi sunt atrasi de moblierul ieftin, produs in serie. Care da, este tentant, pentru ca se inlocuieste usor cand se rodeaza ori se demodeaza. Insa nu trebuie sa subestimati puterea moblierului lucrat pe comanda, cu materiale de calitate, comparativ cu mobila in serie. Este drept, puteti ajunge sa platiti putin mai mult pentru elemente de mobilier personalizate, insa rezultatul final va merita cu prisosinta fiecare ban investit. Iar asta indiferent daca sunteti in cautarea de mobilier pentru prima voastra casa, daca aveti nevoie de un upgrade sau chiar doriti sa o remobilati complet.

Mobilierul personalizat este piatra de temelie a designului de interior. Capacitatea sa de a indeplini dimensiuni si cerințe specifice ii confera un avantaj semnificativ fata de mobilierul cumparat din magazin. Proiectarea si fabricarea mobilierului pe comanda sunt un proces bidirectional intre furnizor si client. Cand functioneaza optim relatia dintre cei doi parteneri, produsul final ar trebui sa fie perfect si sa va transforme spatiul intr-un fel de Rai personal.

Iata 5 motive de ce sa alegeti 
mobila la comanda pentru casa voastra

#1. Alegeti exact culoarea, forma si dimensiunea pe care vi le doriti

Mobilierul cu design personalizat poate incorpora diferite materiale si forme pentru a va satisface dorintele. Nu trebuie sa va mulțumiti cu singurele cateva optiuni oferite de marii retailer de mobila, in cazul mobilierului pe comanda numai imaginatia va poate retine de a accesa solutii unice. Cel mai bun lucru cu mobilierul personalizat este ca obțineți exact dimensiunea, forma si culoarea de care aveti nevoie pentru spatiul vostru. Un alt avantaj al mobilierului personalizat este ca il puteti asorta cu restul culorilor din casa mai usor.

 #2. Aveti o casa mobilata mult mai practic

Desi poate fi mai rapid sa cumparati mobilier gata facut, pe termen lung, s-ar putea dovedi a fi o abordare mai putin practica. Adesea, mobilierul de serie nu vine cu toate functiile specifice pe care vi le doriti, cum ar fi o unitate de stocare suplimentara sau o anumita forma pentru a se potrivi intr-un colt mai ciudat.

Cu mobilier personalizat, aceste cerinte specifice pot fi indeplinite cu usurinta. Fie ca sunteti in cautarea unui spatiu de stocare imbunatatit, a unor dimensiuni stabilite sau a unui anumit material, producatorii de mobilier la comanda vor face tot posiblilul sa va faca piese cat mai functionale si sa va satisfaca toate cerintele. 

#3. Se potriveste perfect spatiului vostru

Exista doua motive principale pentru care oamenii apeleaza la mobilier personalizat: pentru functionalitate si potrivirea lui in spatiu. S-ar putea sa descoperiti ca aveti nevoie de o piesa de mobilier in forma specifica, pentru a se potrivi intr-un colt din casa. Sau poate doriti o componenta unica pentru a afisa toate obiectele de colectie din casa voastra. Orice nevoie ati avea din punct de vedere al aranjarii in spatiu, mobilierul personalizat este cel care va ofera posibilitatea sa v-o satisfaceti.

#4. Va bucurati de o calitate superioara a mobilierului

Mobilierul de masa are si el rostul si locul lui, dar nu veti gasi o calitate mai buna decat la o piesa construita de un mester priceput. Acesta isi pune toata experienta si maiestria sa in fiecare articol pe care il creeaza, lucru cu care mobilierul fabricat nu poate concura.

Una dintre problemele principale cu mobilierul de productie in serie este tendinta sa de a fi realizat cu materiale si finisaje de calitate inferioara, ceea ce inseamna ca produsul final are o durata de viata limitata. Investirea banilor si a timpului in mobila la comanda se rasplateste in termeni de inalta calitate si longevitate. Chiar si cu marcile premium, mobilierul personalizat se compara favorabil in ceea ce privește costul si calitatea. Diferența dintre cele doua este ca veti putea face propriile ajustari care se potrivesc nevoilor voastre.

#5. Sa nu uitam nici adaptabilitatea

Poate ca stati de ceva vreme in casa in care locuiti, iar mobilierul existent a fost minunat in urma cu ani si inca ii iubiti estetica generala. Dar lucrurile se pot schimba si familiile cresc, asa ca uneori exista mici modificari pe care le puteti face pentru a spori capacitatea de locuit generala a unui spatiu. Mobilierul personalizat poate fi la fel de frumos si functional cum doriți, dar are, de asemenea, avantajul distinct de a se putea amesteca in designul deja existent. Fie ca este vorba de un nou birou incorporat pentru un adolescent sau de un dulap inteligent pentru a spori capacitatea de depozitare, mobilierul personalizat va permite sa va satisfaceti noile nevoi fara a investi mult.

Indiferent daca doriti sa umpleti un spatiu intr-o forma incomoda de optimizat, sa va mentineti familia fericita intr-o casa functionala si primitoare, sau sa ramaneti fideli principiilor voastre ecologice, mobilierul personalizat este o optiune foarte versatila, care ar putea fi adaptata pentru a se potrivi diferitelor nevoi si cerinte. Atat estetice, cat si functionale.

Daca aveti nevoie de un furnizor de mobila la comanda cu experienta, trimiteti-ne un mesaj si haideti sa ne intalnim la o discutie.

Vreti sa va (re)mobilati locuinta?

Haideti sa discutam despre proiectul dvs.!

85

Vreti sa va (re)mobilati locuinta?

Haideti sa discutam despre proiectul dvs.!

Date Identificare

MOBPROIECT - Mobila la comanda Bucuresti, Ilfov & Calarasi

S.C. LIMITLESS MOB S.R.L.
CUI: 47819843
Reg. Com.: J51/203/2023

Ne gasiti si aici