Cateva Articole utile

Blogul Nostru

#Stamacasa si, cu ocazia asta, ne uitam mai atent la interiorul casei noastre

#Stamacasa si, cu ocazia asta, ne uitam mai atent la interiorul casei noastre

#Stamacasa, un indemn pe care il gasim in postarile de pe Facebook ale multor oameni care inteleg gravitatea pandemiei si respecta masurile impuse de autoritati. Well, cine ar fi crezut ca, in timp ce noi ne faceam plini de incredere planurile pentru urmatorii 5 ani, un virus avea sa ni le dea peste cap nu doar pe acelea, ci si pe cele puse la punct pentru urmatoarele 2-3 luni? #Stamacasa, nu avem incotro, si petrecem mai mult timp in universul caminului nostru, pe care avem ocazia sa il redescoperim si, de ce nu, sa il schimbam pe alocuri. Ca sa raspunda noilor noastre nevoi, pentru ca cele profesionale se amesteca cu cele personale acum si totul se intampla acasa.

#Statiacasa si, in ragazul pe care il aveti intre task-urile profesionale, momentele de socializare online si cele de timp cu familia, uitati-va un pic la casa voastra. Priviti-o in detaliu, acum ca sunteti in permanenta in contact cu interiorul ei. V-ati gandit ca mobila pe care ati ales-o, decoratiunile interioare, designul, dimensiunile, culorile acestora "vorbesc" despre voi? Mai simplu spus, interiorul casei voastre vorbeste despre interiorul vostru? Va regasiti aici?

Cu siguranta va aduceti aminte cum erati, ce cautati, atunci cand v-ati ales mobilierul, cand ati optat pentru fiecare piesa din fiecare camera. Alegerea mobilierului este o decizie pe termen lung, cu efect considerabil asupra vietii personale, indiferent de etapa pe care o traversati, fie ca locuiti cu parintii, ca sunteti single sau intr-o relatie de cuplu. Iar acum sunteti la o rascruce, un moment in care evaluati utilitatea fiecarui obiect de mobilier, a spatiilor create, cand va "loviti" de functionalitatea, sau (Doamne fereste!) de inutilitatea mobilierului vostru.

Si, cum auziti peste tot sfaturi intelepte despre pastrarea distantei, a unei alimentatii sanatoase, practicarea exercitiilor fizice in interiorul casei, mentinerea unui echilibru intre viata personala si ce profesionala acum ca granitele sunt foarte fine, poate ca ar trebui sa analizati si cum va simtiti la voi acasa. Pentru ca, un camin neprietenos va poate afecta starea de bine si nu prea mai aveti unde sa scapati, trebuie sa #statiacasa. Inainte poate veneati seara tarziu si nu aveati vreme sa va dati seama de toate acestea. Este posibil ca niciodata sa nu va fi gandit cat este de importanta "relatia" pe care o aveti cu caminul vostru. Este una buna, sunteti zen cand sunteti acasa, in bucatarie, in living, in dormitor?

Daca ati gandit locuinta voastra pentru a acoperi doar nevoi de baza, atunci aveti un loc amenajat simplist, cu un pat, sifornier, o canapea si o comoda pentru televizor. Probabil nu aveati nici timp de gatit in viata dinaintea pandemiei, deci bucataria este si ea dotata doar cu plita, chiuveta si frigider. Dar, iata ca, viata are acum are planuri pentru voi si in aceste saptamani sunteti obligati sa lucrati de acasa, sa gatiti, sa stati cu voi si cu cei dragi mai mult si sa faceti sport in fata televizorului. Perioada asta este, asadar, un bun prilej sa va evaluati interiorul casei. Si chiar sa decideti sa faceti mici schimbari.

Daca, dimpotriva, ati hotarat in urma cu ceva vreme sa faceti un efort material si logistic insemnat, acum aveti o locuinta care va raspunde, cu siguranta, si nevoii de confort, frumos, care ajuta la mentinerea starii de bine, atat de cautata zilele astea. Acum veti intelege mai bine ca utilitatea mobilierului nu se traduce doar prin ansambluri care functioneaza bine, ci prin obiecte care, puse laolalta intr-un spatiu, raspund si nevoii de confort si frumos. Va veti felicita ca ati ales sa invetiti in casa voastra si ca ati renuntat pentru ea la o vacanta scumpa.

Sa vedem, ce inseamna sa fiti smart atunci cand va mobilati casa?

Inseamna, in primul rand, sa optati pentru un mobilier personalizat in raport cu spatiul de care dispuneti, de activitatile pe care le faceti acolo: gatit, dormit, lucrat, socializat, relaxat etc. Apoi, trebuie sa acordati atentie mediului fiecarui spatiu: umiditate, temperatura, lumina. Si, nu in ultimul rand, sunt importante varsta si preocuparile voastre, ce faceti acasa, la ce va foloseste fiecare incapere. Odata cu pandemia, cum erati obisnuiti sa va faceti planuri pe termen lung, poate ganditi in perspectiva si cand achizitionati mobilierul, pentru ca nu se stie niciodata ce planuri decide viata sa va faca... pentru urmatorii 5 ani. :) 

Ce puteti face zilele astea, daca nu sunteti happy acasa si nici nu puteti incepe acum un proces elaborat de reamenajare?

Achizionati mici piese de mobilier, decoratiuni noi pe care sa le puneti in caminul vostru, si rearanjati piesele grele de mobilier in alt mod. Este o cale simpla de eliberare a spatiului, de crestere a functionalitatii unor piese si de a organiza mai bine fiecare zona din casa voastra. In plus, pacaliti si creierul, care are senzatia ca este intr-un loc nou, se bucura, iar endorfinele va fac mai fericiti. Incercati! :)

Vreti sa va (re)mobilati locuinta?

Haideti sa discutam despre proiectul dvs.!

234

Vreti sa va (re)mobilati locuinta?

Haideti sa discutam despre proiectul dvs.!

Date Identificare

MOBPROIECT - Mobila la comanda Bucuresti, Ilfov & Calarasi

S.C. LIMITLESS MOB S.R.L.
CUI: 47819843
Reg. Com.: J51/203/2023

Ne gasiti si aici