Cateva Articole utile

Blogul Nostru

Piese de mobilier multifunctional care va pot schimba viata in bine

Piese de mobilier multifunctional care va pot schimba viata in bine - Photo credit: Pixabay

Scaunul care devine "cuier" pentru hainele ce nu mai ajungeau in sifornier, din graba sau neatentie, este prima piesa de mobilier cu dubla utilizare pe care am folosit-o cu totii. Mai ales cand eram adolescenti, iar intre viata de zi si cea de seara era vreo granita de tihna. Intre timp au aparut si alte elemente de mobilier cu roluri multiple, unele dintre ele cu adevarat salvatoare, mai ales in cazul unor case cu spatiu util redus. 

Beneficiile investitiei in mobilierul multifunctional pentru casa si chiar birou sunt semnificative si includ economisirea spatiului si a banilor, precum si faptul ca va puteti mobila casa cu elemente ce au aspectul pe care il cautati. Iar aici intervin, desigur, atat creativitatea voastra, cat si maiestria furnizorului de mobila la comanda. Pentru ca astfel de obiecte de mobilier sunt disponibile mai mult pe comanda.

Idei de mobilier multifunctional

#1. Bufet cu sertar si birou

Va aduceti aminte piesele de mobilier care aveau in partea de sus dulapul cu geamuri pentru expunerea bibelourilor, iar in partea de jos un alt dulap, de data aceasta cu usi de lemn? Bufet i se spunea acestui mobilier. Reinterpretat, el poate fi fabricat in partea de sus cu rafturi deschise pe care puteti pune carti si elemente decorative, iar in cea de jos cu un dulap inchis mai inalt. Nimic iesit din comun pana aici. Cu un sertar cu laturi mobile, insa, care se retrage de la granita dintre rafturi si dulap il puteti transforma intr-un birou robust. Cand ati terminat de lucru, il puteti strange si, astfel, castigati spatiu in living. Si aveti si loc de scris, citit sau lucrat la calculator.

#2. Masuta de cafea si spatiu de depozitare

Masutele de cafea cu picioare sunt foarte utile si frumoase in designul livingului. Dar ganditi-va cat de utila v-ar putea fi o masuta de cafea cu sertarea extensibile montate in diverse directii. Totul este sa va puneti creativitatea la lucru si sa gasiti un model cu un aspect placut si forma iesita din comun. De fabricare si de sistemele de culisare cele mai bune pentru sertare se poate ocupa furnizorul vostru de mobila. Ba chiar va si poate da idei de masute de cafea mutifunctionale la care nu v-ati gandit.

#3. Mobilier de perete multifunctional

Si unitate de divertisment pentru plasarea televizorului, consolei de jocuri, sistemului audio, si biblioteca, si spatiu de depozitare cu usi culisante. Un element de mobilier de perete gandit special pentru spatiul vostru le poate aduna pe toate in acelasi loc. Si poate arata si foarte bine.

#4. Loc de odihna si spatiu de depozitare

Se pot folosi in balcon, in bucatarie, dar si in living. Vorbim despre bancutele din lemn facute in culorile si formele pe care vi le doriti, cu spatiu de depozitare inchis sub bancheta. Adica un dulap incorporat ingenios. Aceste elemente de mobilier pot fi si un ajutor in infrumusetarea camerei pentru ca le puteti acoperi cu paturi sau perne decorative colorate, din diverse materiale. Bancutele cu spatiu de depozitare nu sunt specifice doar designului rustic, cum v-ati putea gandi, ci pot fi manufacturate sa se incadreze intr-un stil minimalist sau industrial, de pilda.

#5. Loc pentru expunerea decoratiunilor si spatiu stocare

Din vremurile trecute vine piesa asta de mobilier. Lada de la capul patului de odinioara poate fi acum un corp de lemn la acelasi nivel cu el, care poate juca rolul de dispozitiv de depozitare unde sa tineti paturi, perne si alte accesorii pentru noapte, fiind, totodata, locul unde va puteti expune decoratiuni, fotografii etc. Eliminarea necesitatii de a avea in dormitor un alt corp pentru expunerea obiectelor de décor care dau caldura spatiului va poate ajuta in cazul unei incaperi inguste.

#6. Pat si birou

Pentru dormitoarele cu un spatiu restrans, un "pat de studiu" este cel mai util must-have. Cu un pat superior accesibil printr-o scara, pe acelasi schelet ramane loc dedesubt pentru un birou, scaun si chiar pentru un dispozitiv de depozitare sau alte piese de mobilier conexe. Optimizarea spatiului prin potrivirea functiilor a trei elemente diferite sub un singur cadru confera acestui pachet premiul intai la categoria "mobilier multifunctional". Sunteti de acord?

Daca aveti si alte idei de piese de mobilier multifunctional pentru casa voastra, contactati-ne pentru a discuta cum ar putea fi acestea transpuse in realitate, oferindu-va un raport corect calitate-pret.

Vreti sa va (re)mobilati locuinta?

Haideti sa discutam despre proiectul dvs.!

67

Vreti sa va (re)mobilati locuinta?

Haideti sa discutam despre proiectul dvs.!

Date Identificare

MOBPROIECT - Mobila la comanda Bucuresti, Ilfov & Calarasi

S.C. LIMITLESS MOB S.R.L.
CUI: 47819843
Reg. Com.: J51/203/2023

Ne gasiti si aici