Cateva Articole utile

Blogul Nostru

Mobilierul de bucatarie care mascheaza centrala termica, frigiderul si masina de spalat vase

Mobilierul de bucatarie care mascheaza centrala termica, frigiderul si masina de spalat vase

Este important confortul vizual pe care vi-l ofera spatiul casei, de aceea, niciun efort, niciun truc de amenajare interioara nu ar trebui considerate in zadar cand va asezati de la zero caminul sau cand il renovati. In trendurile anului 2021 ramane inca acoperirea cu mobilier a unor obiecte din casa, pe care multi nu le mai doresc la vedere. Ne-am propus sa prezentam astazi mobilierul care mascheaza centrala termica, frigiderul si masina de spalat vase, aparate care, lasate vizibile, pot afecta designul bucatariei.

In cazul in care optati pentru amenajarea unei bucatarii in stil vintage, cat mai multe dintre aparatele electrocasnice ar trebui "ascunse", pentru ca nu se incadreaza in "poveste". O idee buna ar fi sa optati pentru un mobilier creat si produs pe comanda pentru a acoperi macar centrala termica, frigiderul si masina de spalat vase.

Mobilier pentru mascarea centralei termice

Proiectul unei case ar trebui sa contina o camera tehnica unde veti monta centrala termica si atunci ati scapat de proiectarea unui mobilier care sa o incorporeze. In cazul apartamentelor, insa, o camera tehnica exista mai rar, mai ales in blocurile construite cu ani in urma. Asa incat, solutia optima de a avea o bucatarie pe placul vostru, in care centrala sa nu fie la vedere, ramane o piesa de mobilier care sa o acopere.

Trebuie sa aveti in vedere ca centrala termica nu trebuie sa fie inchisa ermetic, mascarea ei facandu-se, asadar, doar in fata si in laterale, finalul fiind un corp de mobilier similar incorporat in designul bucatariei. Daca va mobilati apartamentul de la zero, este bine sa apelati la un designer care sa va execute proiectul pentru mobila de bucatarie care va fi executata pe comanda din materialul si in culoarea pe care vi le doriti. Pentru un aspect cat mai ordonat si placut al bucatariei, elementul de mobilier format dintr-o usa si parti laterale va fi pozitionat la acelasi nivel cu restul corpurilor. Nu uitati ca aveti nevoie de masti suplimentare pentru ascunderea tevilor, in cazul in care optati pentru aceasta solutie.

Centrala termica mai poate fi camuflata de dulapuri mari, cu usi culisante. De fapt, aceasta este o idee in sine pentru mobilierul de bucatarie ce poate fi format nu doar din mai multe corpuri mici, ci dintr-un singur dulap pe tot peretele, compartimentat pentru depozitare si gazduirea centralei termice. Aceasta optiune de amenajare a bucatariei este cea care exclude si elementele suplimentare pentru tevi. Si, nu in ultimul rand, ofera un spatiu multifunctional pentru ca in acest dulap mare puteti pastra si alte lucruri din bucatarie pe care nu doriti sa le lasati la vedere.

Mobilier pentru incorporarea frigiderului si masina de spalat vase

In proiectarea unei bucatarii, puteti castiga spatiu suplimentar in incepare daca alegeti sa incorporati frigiderul si masina de spalat vase in mobilier. Un frigider mare ocupa spatiu suplimentar si poate nu se potriveste mereu cu designul bucatariei, dar veti castiga mult la aspectul estetic daca setul de mobilier va fi construit sa incorporeze frigiderul si masina de spalat vase. Mobilierul care incorporeaza frigiderul este unul care trebuie sa contina orificii pentru aerisire, iar elementul in care va fi amplasat echipamentul incorporat trebuie sa fie la acelasi nivel cu restul mobilierului de bucatarie, astfel incat structura finita sa fie stabila si sa arate vizual optim.

In cazul in care in spatiul bucatariei aveti o nisa generoasa in perete, frigiderul poate fi mascat doar cu o usa executata pe comanda si aplicata pe spatiul in care se pozitioneaza aparatul.

Masina de spalat vase poate fi inclusa in mobilierul care contine blatul de lucru sau in cazul in care aveti spatiu, puteti crea o insula in bucatarie unde sa amplasati atat chiuveta cat si masina de spalat vase.

Solutiile pentru un design al bucatariei care sa intruneasca toate criteriile de estetica si functionalitate sunt diverse, iar daca nu sunteti decisi un specialist in design interior va poate oferi cele mai bune optiuni pentru spatiul pe care il aveti la dispozitie si pentru stilul vostru de viata. Mai departe, producatorul de mobila pe comanda este cel care poate da o forma de calitate mobillierului de bucatarie care mascheaza centrala termica, frigiderul si masina de spalat vase.

Vreti sa va (re)mobilati locuinta?

Haideti sa discutam despre proiectul dvs.!

229

Vreti sa va (re)mobilati locuinta?

Haideti sa discutam despre proiectul dvs.!

Date Identificare

MOBPROIECT - Mobila la comanda Bucuresti, Ilfov & Calarasi

S.C. LIMITLESS MOB S.R.L.
CUI: 47819843
Reg. Com.: J51/203/2023

Ne gasiti si aici