Cateva Articole utile

Blogul Nostru

Dressingul de colt facut pe comanda

Dressingul de colt facut pe comanda

Orice coltisor din casa conteaza in demersul amenajarii casei, pentru ca poate deveni un spatiu util de depozitare, iar in procesul de a va face casa cat mai frumoasa, cu toate spatiile optimizate corespunzator, mobilierul executat pe comanda este alegerea cea mai buna.

Chiar daca apartamentele mici nu vor permite utilizarea spatiului la maxim, puteti gandi pas cu pas amenajarea lui pentru ca piesele de mobilier standard nu se potrivesc intotdeauna, iar cele care se potrivesc ocupa foarte mult loc. In acest caz, si nu numai, un element interesant de mobilier este dressingul de colt.

Principalele avantaje ale acestui tip de dulap sunt:

  • alegerea celei mai convenabile locatii din dormitor sau hol pentru plasarea acestuia;
  • constructia dupa un model personalizat care sa acopere nevoile utilizatorului;
  • alegerea materialului si culorilor dorite, in ton cu restul mobilierului din casa, mai ales cand acesta nu se achizitioneaza/executa pe comanda in acelasi timp;
  • multifunctionalitate;
  • economisirea spatiului.

Dressingul va fi instalat, asadar, pe coltul cel mai potrivit din incapere, inchizand complet spatiul alocat. Aparent el pare un dulap standard, insa pot exista in interiorul lui mai multe rafturi si nise. In plus, el nu ocupa integral un perete, ramanad spatiu si pentru alte elemente de mobilier functionale sau doar decorative.

Designul este alegerea voastra, in functie de dimensiunile spatiului, de necesitati, impartit in zone cu functionalitati diverse. Nu exista reguli in ceea ce priveste modelul, insa consultantii nostri va pot da cele mai bune recomandari fata de structura, materiale si sistemele de inchidere, astfel incat dressingul comandat sa fie de cea mai buna calitate. Dulapul de colt poate fi de mai multe tipuri, iar alegerea celui optim pentru casa voastra depinde in totalitate de capacitatile camerei.

Principalele modele de dressing de colt 

Dressingul de colt in forma de L

Modelul este un produs format din doua dulapuri care se unesc si ocupa parti din doua laturi ale camerei. Acesta este un tip standard de dulap pe colt si se esecuta prin conectarea doua corpuri care pot fi impartite diferit cu rafturi, spatii pentru umerase, sertare. Daca spatiul permite, intre cele doua corpuri se poate introduce unul mai subtire care le uneste si ofera locuri suplimentare de depozitare.

Dressingul de colt trapezoidal

Depozitarea hainelor, pantofilor, accesoriilor poate fi facuta intr-un dressing de forma unui trapez, iar acest model va permite sa plasati lucruri de diferite dimensiuni, impartind spatiul din interior pentru barbati, femei, copii. Singurul inconvenient este ca necesita fonduri suplimentare deoarece este nevoie de un perete suplimentar pe care sa fie atasata o latura a dressingului.

Dressingul de colt triunghiular

Acesta este o modalitate excelenta de a profita la maxim de un spatiu de colt al unui apartament mic, pentru ca este compact si nu incarca interiorul dormitorului. Pentru constructia sa, puteti opta pentru un colt al dormitorului pe care nu l-ati mobilat, pe care il puteti inchide cu usi culisante. In interior puteti plasa rafturi, sertare, plase, spatii pentru umerase. Usile pot fi imbracate in oglinzi iar astfel se creeaza o senzatie de spatiu mai mare al dormitorului.

Dressingul de colt in forma variabila

Acesta este un proiect recomandat pentru apartamente spatioase, cu dormitoare deschise sau pentru case. In functie de dimensiunile camerei, un bun specialist in design si executie de mobila pe comanda poate crea un model cu mai multe laturi, care poate deveni o camaruta in sine, unde va puteti imbraca si accesoriza.

Dupa ce ati decis pentru ce model sa optati, este important sa aveti in vedere faptul ca un dulap de colt, spatios sau mai mic, trebuie sa ofere un afisaj inspirat de haine si accesorii si sa fie un loc care va permite sa stocati cat mai multe dintre acestea, fara sa creati vreun fel de dezordine in interior. Cheia este sa acordati importanta atat aspectului estetic, cat si celui functional, pentru a gasi un echilibru intre organizare, distributia spatiilor de depozitare si felului in care arata atat exteriorul, cat si interiorul dulapului. Pentru ca, atunci cand deschideti sau culisati usile dressingului, este frumos sa arate ca o vitrina atent impartita si organizata.

Asadar, exista solutii diverse pentru toate gusturile si nevoile cand vorbim despre proiectarea si executarea unui dressing de colt care sa se potriveasca perfect casei voastre. Primul pas este sa va stabiliti exact nevoile si bugetul, apoi sa apelati la un furnizor de mobilier pe comanda cu experienta, pentru a fi siguri ca acest element de mobilier este ceea ce v-ati dorit.

Vreti sa va (re)mobilati locuinta?

Haideti sa discutam despre proiectul dvs.!

229

Vreti sa va (re)mobilati locuinta?

Haideti sa discutam despre proiectul dvs.!

Date Identificare

MOBPROIECT - Mobila la comanda Bucuresti, Ilfov & Calarasi

S.C. LIMITLESS MOB S.R.L.
CUI: 47819843
Reg. Com.: J51/203/2023

Ne gasiti si aici