Cateva Articole utile

Blogul Nostru

De ce sa alegeti mobilier pe comanda pentru spatiile de depozitare din casa voastra

De ce sa alegeti mobilier pe comanda pentru spatiile de depozitare din casa voastra

Ion si Maria sunt proaspat casatoriti si se gandesc sa isi cumpere o casa noua, undeva intr-o zona verde a orasului, unde copilul lor sa se poata juca in voie. Viseaza cu ochii deschisi la casa lor, seara cand stau la povesti in apartamentul inchiriat, isi fac deja planuri cum vor amenaja bucataria, dormitorul lor, camera copilului. Mai ramane sa gaseasca apartamentul potrivit pentru ei, iar pentru asta s-au inhamat cu rabdare si au inceput sa studieze ofertele dezvoltatorilor imobiliari. La fiecare dintre acestea se uita in primul rand la suprafata utila si la impartirea casei. Au decis sa trieze astfel sutele de oferte si merg sa vizioneze doar apartamentele care sunt impartite pe gustul lor, unde au si ocazia sa descopere idei de amenajare, pentru ca cele deschise vizitelor sunt mobilate si decorate.

Cand achizitioneaza un apartament sau o casa noua, proaspetii proprietari vor dori mereu sa-si personalizeze spatiul, sa il adapteze nevoilor lor si stilului de viata. De pilda, unii oameni cauta sa exploateze fiecare nisa, fiecare spatiu mic sau mare care poate fi transformat intr-unul de depozitare. Transformarea unei locuinte intr-una potrivita este posibila daca alegeti mobilierul pe comanda, care nu este un capriciu, ci o necesitate.

De ce spunem ca este o necesitate?

In primul rand pentru ca, intotdeauna, mobilierul realizat pe comanda este unicat, si din punct de vedere estetic si practic. Va veti alege stilul si sistemele de deschidere, inchidere, numarul rafturilor, pozitionarea acestora, iar multitudinea de materiale existente pe piata de profil creeaza posibilitati nenumarate care se pot accesa in functie de buget.

Indiferent de tipul de material ales pentru realizarea proiectului, acesta trebuie gandit pentru a exploata la maxim spatiul existent. Un designer specializat in amenajari interioare va putea masca sau, dimpotriva, va pune in valoare anumite particularitati impuse de structura de rezistenta, grinzi, tubulaturi etc. Aceasta alegere va genera pentru voi costuri totale ale amenajarilor noii case mult mai convenabile decat daca ati achizitiona mobilier standard. Totodata, piesele destinate spatiilor de depozitare vor fi facute exact pe dimensiunile pe care le aveti la dispozitie si vor adauga mai multa functionalitate fiecarei incaperi. Desi piata de mobilier dispune de o oferta variata, piesele prefabricate nu se pot incadra in orice spatiu din planul unei locuinte, si nici nu il pot optimiza complet.

In cazul in care obiectivul final este crearea unor spatii de depozitare care nu au fost prevazute in planul initial, mobilierul de dimensiuni standard rezolva doar partial problema, in timp ce anumite nise raman nevalorificate, ba chiar expuse inestetic. Un spatiu de depozitare inventiv si inedit poate suplini prezenta unor piese greoaie si demodate de mobilier cum este cazul traditionalului sifonier.

Ganditi-va la cate strangeti intr-o casa

De la incaltaminte, imbracaminte, aparate de uz casnic, mici articole, care ar sta foarte bine in spatii de depozitare mascate, fara sa se vada peste tot prin casa. Apoi, o centrala termica, un boiler, o masina de spalat sau un uscator de rufe pot fi si ele ascunse intr-o nisa inchisa cu o usa, care poate fi chiar culisanta, utila intr-un spatiu restrains. In amenajarea locuintei voastre, nu trebuie sa pierdeti din vedere faptul ca functionalitatea si esteticul se pot imbina optim, nu se exclude una pe cealalta.

De ce sa nu profitati de mobilierul executat pe comanda si in cazul spatiilor gandite pentru depozitare in noua voastra casa? Aceasta solutie de amenajare poate creste capacitatea de stocare a locuintei, iar solutiile inteligente vor contribui cu siguranta si la aspectul estetic.

Va si dam cateva idei concrete la final

Un astfel de spatiu de depozitare poate avea la exterior aparenta continuitatii unui perete sau poate fi suport pentru oglinzile care dau luminozitate si profunzime unei zone de trecere din casa. Acelasi spatiu de depozitare poate fi si chenarul unei usi pe care puteti afisa desenele celor mici sau plasa decoratiuni interioare.

Veti gasi sute de idei de amenajare a spatiilor de depozitare din casa voastra, iar mobilierul realizat pe comanda este o solutie optima pentru acestea, care va permite sa adaugati o nota personala si acestor zone, atat de necesare intr-un camin.

Vreti sa va (re)mobilati locuinta?

Haideti sa discutam despre proiectul dvs.!

234

Vreti sa va (re)mobilati locuinta?

Haideti sa discutam despre proiectul dvs.!

Date Identificare

MOBPROIECT - Mobila la comanda Bucuresti, Ilfov & Calarasi

S.C. LIMITLESS MOB S.R.L.
CUI: 47819843
Reg. Com.: J51/203/2023

Ne gasiti si aici