Cateva Articole utile

Blogul Nostru

6 motive sa alegeti mobila la comanda pentru bucataria voastra

6 motive sa alegeti mobila la comanda pentru bucataria voastra

Amenajarea sau renovarea bucatariei este un proces care necesita planificare si cercetare a pietei, fie ca stati in Bucuresti si Ilfov, zonele cu multi furnizori de mobilier sau nu. Procesul este acelasi, consuma timp si resurse, dar, la final, rezultatul sigur va merita tot efortul. Casa voastra va capata un aspect nou, proaspat chiar daca bucataria este singura camera unde faceti modificari. 

Nu uitati ca mobila aleasa pentru orice incapere ati renova este cea care transmite multe despre personalitatea voastra. Bucataria nu face nicio exceptie, de aceea este bine sa fiti exigenti cand ajungeti la tipul de mobilier pentru care optati, pe comanda sau prefabricat, la meterialele din care este acesta confectionat si, mai ales la forma si designul. Ultimele doua caracteristici ale mobilierului de bucatarie tin de designul frumos al incaperii, de optimizarea corespunzatoare a spatiului si de functionalitate. Toate sunt aspecte importante.

Ca oricare alta camera, bucataria are nevoie de spatii de depozitare. Dulapurile, suspendate sau pe sol, fixe sau moble, sunt o modalitate perfecta de depozitare in bucatarie. In afara de a oferi un aspect elegant incaperii, ele contribuie la functionalitatea bucatariei prin spatiile de depozitare oferite. Cea mai buna parte cand alegeti mobila de bucatarie este ca aveti optiuni variate, potrivite gusturilor, bugetului si nevoilor voastre.

Alegerea unui mobilier la comanda are o multime de avantaje, de la preturi mici si calitate, pana la elemente de mobilier care isi gasesc perfect locul in spatiul bucatariei voastre. Puteti opta pentru corpuri de mobila incorporabile sau chiar pentru un mobilier multifunctional, astfel incat faceti economie de spatiu si cresteti functionalitatea.

6 motive sa alegeti mobila la comanda pentru bucataria voastra

Am strans mai jos 6 motive pentru care ar trebui sa alegeti mobilierul realizat pe comanda pentru bucataria voastra:

#1. Varietatea modelelor

Cand va amenajati bucataria, este recomandat sa o si personalizati, printr-un mobilier cu un design inedit. Puteti alege dintre numeroasele modele pe care le executa furnizorii de mobila la comanda, care sa se potriveasca gustului si nevoilor voastre. Sau, si mai bine, puteti crea impreuna cu ei proiectul unui mobilier nou si inedit pentru bucataria voastra. Cu mobilierul pe comanda, libertatea de a alege de la modern la contemporan, pana la designul vintage sau minimalist, creste, in loc sa fiti restrictionati de design-urile prefabricate.

#2. Stilul

Stilul este unul dintre principalii factori de la care multi proprietari de case nu vor sa faca rabat atunci cand isi amenajeaza bucataria. De multe ori, mobilierul prefabricat intr-un stil pe care vi-l doriti nu se potriveste spatiului unei case vechi, de exemplu. Daca vreti sa poata fi cuprins in layout-ul bucatariei voastre un anume stil de dulap, atunci este necesar sa gasiti un producator de mobila la comanda. Remodelarea poate insemna masuratori riguroase, care vor genera cel puțin cateva dimensiuni personalizate ale dulapului pentru a atinge aspectul dorit.

#3. Costurile

Cand alegeti mobila la comanda este bine sa stiti ca aveti posibilitatea de a negocia pretul final, astfel incat sa va incadrati in bugetul de care dispuneti. Si tot luand in considerare costurile, puteti alege cu producatorul de mobila la comanda solutia cea mai potrivita pentru un raport corect calitate-pret.

#4. Unicitatea designului

Credem ca ati prefera, atunci cand cineva vine in bucataria voastra sa ramana masca de unicitatea designului. Sa declare ca asa ceva nu a mai vazut nicaieri. Odata ce ati ales un furnizor profesionist de mobila la comanda, puteti trece la treaba si va puteti juca creativ cu diferitele tipuri de material, culori si forme. Puteti chiar schita voi un model care apoi va fi desenat si proiectat pe baza recomadarilor specialistilor, pentru ca, poate, ce va imaginati voi nu este cea mai buna combinatie. In crearea unui design unic intervine rolul specialistului, asa incat rezultatul final sa fie unul avantajos pentru voi din toate punctele de vedere: cost, calitate, utilitate si durabilitate.

Cu indrumarea unui designer de interior experimentat, specialist cu care furnizorii de mobila la comanda profesionisti colaboreaza fara echivoc, puteti ajunge la un design unic de dulapuri multifunctionale inedited si puteti reduce cheltuieli suplimentare pentru bucatarie.

#5. Maximizarea spatiului

Cel mai semnificativ avantaj al dulapurilor de bucatarie produse la comanda este utilizarea la maxim a spatiului. Decoratorul de interior va poate ajuta si in planificarea amplasarii si proiectarii dulapurilor in functie de dimensiunile exacte ale incaperii, pentru a maximiza spatiul detinut. Astfel, veti profita de toate zonele in cel mai bun mod posibil, fara a pierde vreun metru patrat.

#6. Functionalitatea

Mobilarea bucatariei va poate costa ceva, nu este chiar ieftin nici la comanda, pentru ca este importanta calitatea. Dar, cu siguranta, sansele sa cresteti functionalitatea spatiului sunt mai mari cu mobilierul personalizat. Puteti alege un dulap din podea pana in tavan perfect inclus in dimensiunile camerei. Sau puteti opta pentru mai multe corpuri dispuse inteligent pe verticala si orizontala, asa incat sa cresteti capacitatea de stocare in bucatarie. Tot printr-o amenajare personalizata aveti posibilitatea sa asigurati un flux care sa va economiseasca timp atunci cand gatiti sau cand serviti masa. Si, de ce nu, cand va ganditi la functionalitatea bucatariei, este bine sa aveti in minte si faptul ca ea poate fi si un spatiu confortabil pentru intalnirile cu familia si prietenii. 

Dupa cum vedeti, exista motive puternice sa luati in considerare mobila la comanda cand aveti in plan amenajarea bucatariei sau remobilarea ei. Asigurati-va ca planificati bine acest proiect si ca va alegeti cei mai buni parteneri pentru implementarea lui! Daca aveti nevoie de ajutor, noi suntem disponibili pentru o discutie!

Vreti sa va (re)mobilati locuinta?

Haideti sa discutam despre proiectul dvs.!

150

Vreti sa va (re)mobilati locuinta?

Haideti sa discutam despre proiectul dvs.!

Date Identificare

MOBPROIECT - Mobila la comanda Bucuresti, Ilfov & Calarasi

S.C. LIMITLESS MOB S.R.L.
CUI: 47819843
Reg. Com.: J51/203/2023

Ne gasiti si aici