Cateva Articole utile
Blogul Nostru
Blogul Nostru
Fie ca lucrati de acasa pentru ca asa este acum conjunctura, fie ca sunteti freelancer, iar in perioada asta evitati locurile aglomerate, fie ca aveti nevoie de un birou pentru scoala online, este bine sa aveti in casa o zona de lucru premanenta. Pe langa faptul ca aceasta este utila si in conditii normale, va ajuta mult sa va adaptati la circumstantele speciale. Sunt rare cazurile in care casele mici au luxul de a detine o camera de rezerva ce poate fi transformata intr-un birou, astfel ca, o utilizare inteligenta a oricarui spatiu de care dispuneti este importanta. Cu o planificare atenta si ceva creativitate, aproape orice spatiu din casa poate fi transformat intr-o idee utila pentru biroul de acasa.
Daca aveti doar un colt sau o zona mica de birou cu care sa va jucati, folositi cat mai bine orice spatiu vertical disponibil construind rafturi chiar pana in tavan si cumparati o pereche de trepte pentru a le accesa, daca este necesar. De asemenea, asigurati-va ca gestionarea cablurilor si iluminarea sunt incluse, daca incepeti de la zero cu o solutie integrata personalizata. Lasati-va inspirati de ideile de optimizare a unui spatiu mic in care sa faceti o zona de studiu/lucru.
Aceasta este una dintre cele mai simple si inteligente modalitati de a face un spatiu mic sa functioneze ca birou de domiciliu. Un raft simplu din lemn plasat sub o fereastra creeaza locul perfect pentru munca si studiu. Coltul confortabil de lucru de langa fereastra poate avea forma pe care v-o permite spatiul, care este astfel maximizat si devine nu doar util, ci si infrumusetat.
Atunci cand spatiul este limitat, este esential sa profitati de fiecare centimetru la maximum. Pentru o solutie de birou mic acasa, nu uitati de peretii din zona pe care o aveti disponibila pentru amenajare. Si, in general, de peretii goi din casa. Cheia este incarcarea lor. Niste rafturi montate pe perete, compartimentate eficient, deasupra unei masute ofera spatiu amplu pentru birou si depozitare fara a ocupa spatiu pe orizontala. Puteti alege si un ansamblu de mobilier mic de stocare, ale carui sectiuni pot fi pliate pe perete atunci cand nu este utilizat.
Creati o mica statie de lucru achizitionand un scaun confortabil si o masuta in coltul bucatariei. Cand nu este utilizat, scaunul poate fi folosit in alta parte a camerei, iar masa poate fi mutata in alta zona. Astfel, coltul liber din bucatarie poate deveni temporar o zona utila pentru alta nevoie acasa.
Daca aveti o casa mica cu etaj, spatiul gol de sub scara poate deveni zona voastra de lucru definita si este modul cel mai bun in care ati putea folosi acest colt al casei. Adaugati aici mobilier personalizat, facut la comanda, exact pentru acest spatiu incomod.
Birourile in plan deschis trebuie sa completeze designul camerei de care se leaga, nu uitat acest aspect important.
Daca spațiul din mansarda este deja amenajat, va fi suficient de simplu sa reconvertiti spatiul intr-un birou mic cu niste rafturi puse langa fereastra aplecata si o masa de perete. Adaugati un scaun mic, si aveti o zona de lucru cu lumina naturala, care cade de sus exact pe biroul vostru.
Folosiți o masa de toaleta in locul unui birou. Spațiul de stocare din interiorul mobilierului permite sa ascundeti elementele esentiale de lucru, in timp ce partea de sus ofera suficient spatiu pentru un laptop pentru lucru. La sfarsitul unei zile de lucru, pur si simplu transformati spatiul ca zona de toaleta, daca este necesar.
Cine spune ca aveti nevoie de mobilier de birou traditional in spatiul vostru de lucru? Daca folositi spațiul rar, este posibil sa nu doriti sa investiti intr-un mobilier nou sau in piese care par prea "de birou". Chiar si o noptiera se poate dubla intr-un mini birou daca spatiul este restrans in alta parte a casei. Ne plac ideile de mobilier reciclat pentru a da o alta intrebuintare pieselor de mobilier vechi. Doua noptiere alaturate pot oferi spatiu mai mult decat sufficient in acest scop.
Cu ideea potrivita puteti amenaja un spatiu de birou in orice camera a unei case mici. Puteti, asadar, configura un colt din bucatarie, mansarda sau chiar dormitor in zona de lucru. Nu lasat spatiul limitat sa va impiedice sa aveti o zona de birou dedicata, unde va puteti concentra mai bine si fi productivi.
Haideti sa discutam despre proiectul dvs.!
Haideti sa discutam despre proiectul dvs.!
Doriti sa primiti o oferta pentru proiectul dvs.?