Descriere Generala a Produselor

In componenta corpurilor intra PAL Melaminat de 18 mm de diferite culori, PFL Melaminat, sisteme de inchidere a uşilor superioare orizontale asistate pneumatic (cu piston), sisteme silenţioase de închidere a sertarelor (soft-close), rame de aluminiu pentru uşile cu geam, sisteme de scurgere a veselei, etc. Va oferim o mare diversitate de mânere ergonomice disponibile pe diferite dimensiuni.


Cum comandam?

1. Masurati cu atentie spatiul disponibil (indiferent daca e vorba de bucatarie, living, birou sau o simpla polita), trebuie sa tineti cont de toate detaliile (plinte, grinzi de rezistenta, dispunerea diverselor obiecte care vin pe sau langa corpul dorit, electrocasnicelor). Apoi transmite-ne aceste dimensiuni impreuna cu specificarea corpului pentru care vor fi folosite, culori, eventual o schita.

2. Daca nu sunteti sigur de dimensiunile, culorile produsului solicitat, puteti oricand sa apelati la ajutorul unui consultant Mob Proiect.

3. In termen de 24/48 ore de la primirea masuratorilor (eventual a schitelor), veti primi un desen la scara a produsului dorit.

Cat platesc?

Pretul final al produsului solicitat depinde de configuratia pieselor de mobilier alese (de numarul de corpuri si de dimensiunea acestora), precum si de calitatea finisajelor, a feroneriei si accesoriilor pe care le soliciti. 


Contactați-ne

Suntem disponibili 24/7

Telefon:+40 751 268172

Apelați-ne