Termeni si Conditii

Site-ul www.mobproiect.ro, numit in continuare MOBPROIECT.RO, este proprietatea SC MOBPROIECT SRL inregistrata in Calarasi, Str. Grivita, nr. 109,  J51/461/1997, CUI/CIF: RO 10029969, numita in continuare SC MOBPROIECT SRL.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC MOBPROIECT SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".


SC MOBPROIECT SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site -  MOBPROIECT.RO si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC MOBPROIECT SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre MOBPROIECT.RO este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru SC MOBPROIECT SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.


1. Dreptul de autor a SC MOBPROIECT SRL asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului MOBPROIECT.RO - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC MOBPROIECT SRL  si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC MOBPROIECT SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului MOBPROIECT.RO numai in limitele metionate in prezentul document.

Pentru orice reclamatii referitoare la drepturile de autor si folosirea incorecta a informatiilor va rugam sa ne contactati la: mobproiect@gmail.com


2. Produsele si serviciile oferite de SC MOBPROIECT SRL pe site-ul MOBPROIECT.RO, politica de preturi

SC MOBPROIECT SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul MOBPROIECT.RO sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv SC MOBPROIECT SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.

 Preturile prezentate includ TVA (24%) si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari SC MOBPROIECT SRL  in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari SC MOBPROIECT SRL

SC MOBPROIECT SRL  nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Continutul MOBPROIECT.RO (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, SC MOBPROIECT SRL  nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul MOBPROIECT.RO, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. SC MOBPROIECT SRL  si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specficatiile produselor fara o notificare prealabila.

3.Plata produselor

Produsele comandate in magazinele Mobproiect  se vor livrara numai dupa plata integrala  a acestora.  Plata produselor comandate online pe site-ul  MOBPROIECT.RO conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua in avans sau la livrarea produselor(ramburs).
Dupa plasarea comenzii in cosul de cumparaturi , sistemul MOBPROIECT.RO  va expedia automat o confirmare de primire a comenzii pe adresa de e-mail specificata , cu mentiunea ca in cel mai scurt timp consultantul de vanzari MOBPROIECT.RO va contacta clientul pentru confirmarea comenzii.

Pana la confirmarea comenzii de catre consultantul de vanzari MOBPROIECT.RO  aceasta nu va naste niciun fel de obligatii, de niciun fel, pentru MOBPROIECT.RO.

Momentul incheierii Contractului la Distanta il constituie momentul confirmarii comenzii de catre consultantul MOBPROIECT.RO

Comanda primita, in curs de confirmare, nu determina rezervare de stoc.

Comanda confirmata insotita de Factura Proforma determina rezervarea provizorie a stocului pe o durata de 24 ore. 

Plata partiala sau totala a Facturii Proforme determina rezervarea definitiva din stoc a comenzii.

Dupa confirmarea comenzii, sistemul MOBPROIECT.RO  va emite automat o Factura Proforma ce va fi trasmisa clientului  prin email.
Clientul va putea face plata produselor comandate numai in baza Facturii Proforme, astfel:

• Plata cu cardul - online sau la oricare dintre punctele noastre de lucru.
• Plata la livrare – ramburs (Numai cand livrarea se face cu mijloace MOBPROIECT.RO si numai in zona Calarasi)
• Plata in avans - prin ordin de plata (virament bancar) in contul SC MOBPROIECT SRL notificat in Factura Proforma.

Pentru comenzile din provincie este obligatorie plata in avans sau plata cu cardul online(inainte de livrare).

Plata in avans se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata sau prin credit card; dovada platii trebuie trimisa catre SC MOBPROIECT SRL la adresa de e-mail: mobproiect@gmail.com

Plata prin ordin de plata se va face in contul SC MOBPROIECT SRL la  Banca Romaneasca - RO17BRMA0120005811700000.

In cazurile in care a fost solicitata plata in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul  SC MOBPROIECT SRL
Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz SC MOBPROIECT SRL va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei, si va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor, aceasta verificare putand duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate.

4. Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC MOBPROIECT SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre client, un membru al familiei acestuia ori o alta persoana delegata de client.

SC MOBPROIECT SRL colecteaza, de la clientii sai urmatoarele date cu caracter personal:

*date necesare facturarii / livrarii comenzilor, furnizate in mod voluntar respectiv nume, prenume, adresa de facturare / livrare, telefon si partajate cu companiile de curierat;

*adresa de e-mail necesara clientilor pentru accesarea propriului cont creat pe MOBPROIECT.RO si pentru modificarea datelor de facturare / livrare;

*date de trafic, necesare elaborarii rapoartelor pentru imbunatatirea permanenta a serviciilor oferite de SC MOBPROIECT SRL, preluate in mod automat respectiv IP (Internet Protocol), ora vizitei, durata vizitei, localitatea din care este accesat magazinul, sistemul de operare si browserul utilizat, procesate de Google Analytics.

SC MOBPROIECT SRL nu colecteaza date necesare efectuarii platilor prin card, acestea fiind colectate direct de procesatorul de plati MobilPay.

Conform Legii nr. 677/2001, clientii SC MOBPROIECT SRL beneficiaza de dreptul de acces, interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, de dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea acestora*. Pentru exercitarea acestor drepturi, clientii se pot adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul firmei din Calarasi, str. Grivita, nr. 109 sau prin e-mail catre adresa mobproiect@gmail.com. De asemenea, este recunoscut dreptul clientilor de a se adresa justitiei.

Daca unele din datele furnizate de clienti sunt inexacte, sunt rugati sa ne informeze cat mai curand posibil prin e-mail catre mobproiect@gmail.com

*Observatie: Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarile datelor sale personale.

5. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in tara prin:

·         - Curier – FAN Courier

 

 

 

 

 

 

 

·         - Colaboratori Mobproiect

 

 

 

 

Livrarea in Calarasi se face cu auto Mobproiect sau colaboratori, iar costul livrarii se poate vedea in pagina de produs.

Pentru livrarile in Calarasi, daca cosul de cumparaturi va contine mai multe produse, se va achita transportul numai pentru unul dintre acestea.       
                    
Livrarea in provincie se face cu auto curierat, iar costul livrarii se poate vedea in pagina de produs.

Pentru livrarile in provincie, daca cosul de cumparaturi va contine mai multe produse, se va  achita transportul cumulat pentru toate produsele.   

Daca in pagina de produs nu este trecut costul livrarii, contactati consultantul Mobproiect pentru cotatie.

SC MOBPROIECT SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Livrarea produselor va fi gratuita in urmatoarele situatii :
• Pentru produsele care au specificat in mod expres acest lucru

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta. Daca clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, nici la revenire, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, iar clientul va suporta costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat. Aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

SC MOBPROIECT SRL  isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC MOBPROIECT SRL  care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC MOBPROIECT SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SC MOBPROIECT SRL de la acest client.

6. Montajul

Montajul este gratuit pentru  produsele de mobilier (bucatarii, dormitoare, living-uri, bai, holuri, dressing).

Programarea montajului se face de catre consultantul de vanzari MOBPROIECT.RO in raport de disponibilitatea echipelor de montaj.

 


7. Promotii si concursuri

SC MOBPROIECT SRL  stabileste regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.


8. Garantia produselor

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, accesoriile aferente , certificatul de garantie si  copia facturii fiscale emise la cumpararea produsului. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

SC MOBPROIECT SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site-ul sau, care nu sunt produse de catre SC MOBPROIECT SRL. Toata responsabilitatea acestor defectiuni si repararea lor revine in sarcina producatorului sau importatorului sau a service-ului autorizat de acesta.

Toate produsele de mobilier achizitionate din magazinele Mobproiect au o garantie de 2 ani. Pentru produsele care nu intra in aceasta categorie se va specifica acest lucru in pagina de produs.

Acest termen curge de la momentul receptiei mobilierului de catre client, documentul care atesta acest lucru fiind factura fiscala sau bonul fiscal.

Perioada de garantie se prelungeste cu perioada in care produsul a fost obiectul unei reclamatii, din momentul efectuarii reclamatiei pana in momentul rezolvarii ei.

In cazul aparitiei unor eventuale defecte cumparatorul va putea formula reclamatie. Orice reclamatie, insotita de factura fiscala sau bonul fiscal si certificatul de garantie, formulata de cumparator in termen, conform prevederilor certificatului de garantie, se depune la magazinul Mobproiect de la care cumparatorul a achizitionat produsul sau pe adresa de e-mail service@mobproiect.ro

Mobproiect se angajeaza, pe durata garantiei, sa repare produsele intr-un termen de 15 zile de la data inregistrarii reclamatiei, conform prevederilor Legii nr. 449/2003 si O.G. nr 21/1992, cu modificarile si completarile ulterioare. Alegerea caii de solutionare se va face de catre Mobproiect prin intermediul unitatii service din Calarasi – Sos. Varianta Nord, actuala Ing. Coarna Teodor.

Garantia Mobproiect are ca scop repararea fara niciun cost suplimentar a unui produs, in cazul lipsei de conformitate ori in cazul defectiunii de fabricatie. Returnarea contravalorii se face numai daca produsul nu poate fi reparat sau inlocuit. Reparatia se face pentru defecte constatate in momentul dezambalarii produsului, in perioada de garantie.

Termeni si conditii generale: Mobproiect ofera garantie produselor folosite in mod obisnuit, in conditii normale.   

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC MOBPROIECT SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SC MOBPROIECT SRL de la acest client.

9. Dreptul de returnare a produselor cumparate

Clientul poate denunta unilateral contractul fara a invoca un motiv in termen de 10 zile lucratoare cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 10 zile, numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum (in cazul consumabilelor).

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

SC MOBPROIECT SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

 

10.  Comentariile utilizatorilor pe site-ul MOBPROIECT.RO

Utilizatorii care acceseaza site-ul MOBPROIECT.RO pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. SC MOBPROIECT SRL isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, mincinos, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

SC MOBPROIECT SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii SC MOBPROIECT SRL si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

SC MOBPROIECT SRL nu isi asuma nici un fel de raspundere si nici nu va putea fi obligat la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de informatile oferite la rubrica comentarii. Aceste informatii, datorita naturii lor, in timp pot sa nu mai fie de actualitate.

11. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul MOBPROIECT.RO este gazduit de serverele unei terte firme. SC MOBPROIECT SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. SC MOBPROIECT SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului MOBPROIECT.RO.

SC MOBPROIECT SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul MOBPROIECT.RO. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.


11. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului MOBPROIECT.RO este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. SC MOBPROIECT SRL detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului MOBPROIECT.RO pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului MOBPROIECT.RO mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, SC MOBPROIECT SRL nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

SC MOBPROIECT SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca SC MOBPROIECT SRL are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

SC MOBPROIECT SRL se foloseste ocazional in distributia mesajelor comerciale de serviciile unor companii specializate in email marketing.

Intre aceste companii si SC MOBPROIECT SRL exista contracte prin care prestatorii de email marketing isi asuma responsabilitatea pentru respectarea legislatiei in vigoare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si comunicarea mesajelor comerciale prin posta electronica.

Prestatorii de servicii de email marketing garanteaza ca detin acordul explicit al persoanelor din baza de date cu privire la primirea mesajelor comerciale.

SC MOBPROIECT SRL nu poate fi trasa la raspundere sub nici o forma de trimiterea mesajelor comerciale prin intermediul prestatorilor de servicii de email markeing.


12. Politica de confidentialitate

SC MOBPROIECT SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre SC MOBPROIECT SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre SC MOBPROIECT SRL nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa mobproiect@gmail.com, sau prin posta la adresa: SC MOBPROIECT SRL, Calarasi, Str. Grivita, nr. 109 .

SC MOBPROIECT SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul MOBPROIECT.RO sunt transmise pe cale electronica, SC MOBPROIECT SRL nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, SC MOBPROIECT SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre SC MOBPROIECT SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului S SC MOBPROIECT SRL., abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. SC MOBPROIECT SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

SC MOBPROIECT SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ): 
•    dreptul de a cere SC MOBPROIECT SRL sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
•    dreptul de a cere SC MOBPROIECT SRL  sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001; 
•    dreptul de a cere SC MOBPROIECT SRL  sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale; 
•    dreptul de a cere SC SC MOBPROIECT SRL  sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa mobproiect@gmail.com, sau prin posta la adresa: SC MOBPROIECT SRL,  Calarasi, Str. Grivita, nr. 109.

 MOBPROIECT.RO foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

SC MOBPROIECT SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. SC MOBPROIECT SRL nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de MOBPROIECT.RO in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor MOBPROIECT.RO, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre SC MOBPROIECT SRL  a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul MOBPROIECT.RO, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului MOBPROIECT.RO si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

SC MOBPROIECT SRL colecteaza informatii referitoare la sistemele de operare, browsere, coockie-uri si ip-urile vizitatorilor website-ului www.MOBPROIECT.RO in vederea imbunatatirii serviciilor oferite si a calitatii website-ului.

SC MOBPROIECT SRL nu cedeaza sau vinde date cu caracter pesonal catre parteneri sau alti terti.

13. Conciliere

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna: ing. Claudiu Jipa, 0744 655261, conciliere@mobproiect.ro.

14. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe MOBPROIECT.RO si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului MOBPROIECT.RO, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC MOBPROIECT SRL fata de orice client, este valoarea sumei incasate de SC MOBPROIECT SRL  de la acest client.

 

 


Contactați-ne

Suntem disponibili 24/7

Telefon:+40 751 268172

Apelați-ne